OBDARUJTE CELOU RODINU (1. DÍL) – VÁNOČNÍ DÁRKY PRO PRARODIČE

Čas kolem nás utíká jako voda a pomalu, ale jistě se blíží zimní měsíce, a to znamená jednu důležitou a dlouho očekávanou událost – Vánoce. Těší se na ně nejen děti, ale také dospělí. I když, ruku na srdce, pro spoustu z nás vánoční svátky představují i období plné stresu. Máme totiž nemálo povinností. Uklidnit celý dům nebo byt, napéct cukroví, ozdobit stromeček, uvařit štědrovečerní večeři a především zastoupit Ježíška v nakupování vánočních dárků!

A na to není nikdy brzy. Právě naopak. Čím dříve si ,,odbydete” tuto milou povinnost, tím více času Vám zbyde na jiné přípravy a na chvíle s Vašimi milovanými blízkými. Vyhněte se plným nákupním centrům a dlouhému dodání zásilek až domů a nakupujte vánoční dárky pro své blízké – dnes pro prarodiče, v klidu a včas!

UDĚLEJTE RADOST SVÝM PRARODIČŮM

Vymyslet dárek svým prarodičům je díky generačnímu rozdílu někdy velice obtížný úkol. Naši prarodiče nám často na otázky, co by si přáli, odpovídají, že nic a že vše už mají. Takže nám (jako každý rok) i letos opět zbývá zamyslet se nad překvapením a vymyslet další z mnoha originálních a užitečných dárků, které budeme nadělovat našim blízkým pod vánoční stromeček.

KRÁSNÝ DÁREK PRO VAŠI BABIČKU

Každou ženu, a proto zajisté i Vaši babičku, potěší krásný šperk. Máte svou babičku v oku? Měkkými dárky, tzn. oblečením, překvapíte a neurazíte. Kvalitní četba a praktické vychytávky k ní nalezená pod stromeček, vykouzlí úsměv na tváři každé dámě, která holduje literatuře.

ORIGINÁL PRO DĚDEČKA

A co vymyslet pro dědečka? Patří k milovníkům kávy nebo čaje? Zamyslete se, jaké pochutině Váš dědeček neodolá a nadělte mu jako vánoční dárek zdraví prospěšný čaj, kvalitní kávu nebo praktické pomůcky na jejich přípravu. Tráví rád čas u vody a neznáte vášnivějšího rybáře? Kvalitní rybářské náčiní nemůže chybět v jeho výbavě! Patří k domácím kutilům, ale na výběr nářadí si sami netroufáte? Zkuste zvolit předplatné časopisu o zahradě, bydlení a radách pro pokročilé kutily!

INSPIRUJTE OSTATNÍ

A co letos nadělíte svým prarodičům pod vánoční stromeček Vy? Zeptáte se jich, co by si přáli nebo si troufnete vymyslet překvapení? Podělte se s námi o Vaše rady a zkušenosti na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).