ČAS VYRAZIT NA HORY

Teplota na teploměrech dosahuje čím dál nižších stupňů, sněhu na horách v posledních dnech přibylo a zima zvesela pokračuje ve svém podmanivém kouzlení. Ať jste na horách nebo v níže položených oblastech, každý z Vás pocítil letos zimu na vlastní kůži. Kde si zimu člověk užije více než s přáteli či rodinou na horách ?

Pokud nepatříte k milovníkům zimních sportů, ale za vděk dáte příjemné procházce zimní krajinou, nezapomeňte na patřičné vybavení pro sebe a třeba i své čtyřnohé společníky. Zima zebe na každém málo zakrytém kousku těla.

RUCE V TEPLE ZA KAŽDOU CENU

Potřebujete pracovat na svém mobilním telefonu i v mrazivých teplotách? Speciální látka na konečcích prstů zimních rukavic umožní kontakt s dotykovou obrazovkou Vašeho smartphonu. Vaše ruce přitom zůstanou v teple. Univerzální velikost zimních rukavic dopřeje pohodlné telefonování nebo psaní sms zpráv starším dětem, ženám i mužům. Elegantní norský vzor rukavic sladíte s každým zimním oblečením.

KOMFORT PRO ČTYŘNOHÉHO PŘÍTELE

Mrazivé teploty jsou nebezpečné nejen pro nás, ale o to více i pro naše čtyřnohé přátele. Psí obleček ze zdravotně nezávadného materiálu ochrání Vašeho domácího mazlíčka před mrazem, sněhem a případně i deštivým počasím. Široká škála velikostí a vzorů Vám umožní vybrat decentní, hravý nebo vtipný obleček pro malého i většího pejska.

SNADNÉ NOŠENÍ LYŽÍ

Co patří k zimě stejně jako Vánoce a sníh za okny? Přece lyžování a ostatní zimní sporty! Uznejte sami, že přenášení lyží mezi sjezdovkami nebo zasněženými povrchy dá někdy pořádně zabrat! Nosič lyží Vám část práce ušetří. Své lyže si mohou přenášet samostatně a bez starostí také děti. Nosič se neztratí ani na jaře nebo v létě, kdy může sloužit k přenesení dětského kola nebo koloběžky.

PODĚLTE SE S NÁMI

A jak trávíte zimní měsíce Vy? Věnujete se zimním procházkám, lyžování nebo zimu raději trávíte v teple s knihou v ruce? Podělte se s námi na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).