ČAS KOLEM NÁS

Při zaznění slova čas každého z nás napadá něco jiného. Jeden si vzpomene na nepříjemný zvuk budíku v brzkých hodinách, druhý zase na celodenní shon. Na jednom se však po kratším či delším zamyšlení shodneme všichni. Máme nespočet možností, jak našeho času využít, ale drahocenné hodiny a dny života strávené efektivně nebo naopak lhostejně nám už nikdo nemůže vrátit.

Hodnotu času si uvědomíme, až když je příliš pozdě. Až když nám ujede autobus uvědomíme si, za jak dlouho pojede další. Až když zaspíme, dojde nám, kolik věcí tak zameškáme. Proto není od věci mít po ruce šikovného pomocníka, který nám s určením času pomůže, případně nás vyvede ze světa snů. Možností je v dnešní době mnoho. Patříte k těm, kteří oceňují hodiny či hodinky místo digitálních zařízení? Tyto tipy budou přímo pro Vás!

RETRO BUDÍK

Pokud jste zastáncem tzv. staré školy, jistě Vám radost na tváři udělá retro budík. Klasický budík v retro stylu je příjemným zpestřením každého nočního stolku nebo dětského pokojíčku. Nemusíte mít obavy, úplně retro budík není. Tlačítko nestavitelné do polohy ON / OFF je snadno obsluhovatelné i nejmenšími spáči. Pestrá paleta barev dává možnost sladit budík přímo s Vašim interiérem.

DIGITÁLNÍ A SPORTOVNÍ

Moderní digitální hodinky se do výbavy hodí každému sportovci. Při sportu stačí jediný pohled na Vaši ruku a hned budete vědět, za jak dlouho jste uběhli kýžené kilometry nebo kolik času musíte sportování ještě věnovat. Hodinky v sedmi možných barvách efektivně doplní Váš sportovní outfit. Pokud Vás při sportovní činnosti překvapí déšť, nemějte obavy – hodinky jsou voděodolné.

NETRADIČNÍ ZRCADLO

Nástěnné hodiny nemusí být jen takové, jaké je znají všichni. K modernímu bytu či kanceláři patří i moderní hodiny. Těmi jsou nástěnné hodiny se zrcadlovým povrchem. Části hodin snadno nalepíte na zeď nebo jiný hladký povrch. Při pravidelném úklidu Vám postačí jemná prachovka, kterou povrch hodin otřete.

POCHLUBTE SE OSTATNÍM!

A jaké doplňky oblečení nebo domácnosti pomáhají určovat čas právě Vám? Pochlubte se ostatním na našem Facebooku nebo v komentářích.