3. DÍL (seriál Vychytaná domácnost) VYCHYTANÝ OBÝVACÍ POKOJ

Obývací pokoj je místem relaxu, odpočinku, klidu a společně strávených chvil. Schází se v něm celá rodina a je hlavním dějištěm všech návštěv či oslav. Obývací pokoj si každý člen rodiny představuje útulně a s místečkem právě pro něj. S pár vychytávkami se Váš obývací pokoj stane ještě útulnějším a praktičtěji vyřešeným!

KOČKA KAM SE PODÍVÁŠ

Pokud patříte k milovníkům čtyřnohých kočičích mazlíčků a motiv svého oblíbeného zvířete uvítáte i na doplňcích a dekoracích, tak je kočičí polštářek právě pro Vás! Moderní design polštářku oživí každý obývací pokoj, ať už si vyberete motiv s celou siluetou kočky nebo kočičí hlavou s roztomilými vousky. Hravý netradiční polštářek ocení především dětské návštěvy.

TO NEJCENNĚJŠÍ, CO MÁME

Bez rodiny se člověk chvěje zimou v nekonečném vesmíru, napsal André Maurois a musíme mu dát za pravdu. Na světě není nic cennějšího než naše rodina a proto bychom ji měli mít stále na paměti. Láska rodiny je nekonečná stejně jako motiv dekorativní samolepky na zeď, která Vám sílu rodinné lásky může připomínat každý den. Pro správnou aplikaci stačí najít vhodný povrch, který očistíme od prachu, sloupnout papír ze zadní strany samolepky a nalepit.

POZNEJ CELÝ SVĚT

Stěny obývacího pokoje jsou vhodným místem (jak můžeme číst již výše)  pro různé dekorace, doplňky či rodinné fotografie. Nic se však nemá přehánět a více je někdy méně. Jednou z mnoha variant, jak si připomínat krásné okamžiky, je stírací mapa světa. Na nástěnné stírací mapě světa můžete společně odkrývat státy, které jste již navštívili a plánovat výlety na místa, které zatím zůstávají zakrytá.

PROVONÍ A POMŮŽE

Doplňkem do obývacího pokoje, který nám zároveň umožní lepší dýchání, je aroma zvlhčovač vzduchu. Moderní dřevěný vzor obzvláštní každý obývací pokoj. Vodu, obohacenou aromatickým olejíčkem, přetvoří zvlhčovač vzduchu na vodní páru a zvlhčený vzduch rovnoměrně rozšíří po celém obývacím pokoji.

PODĚLTE SE S OSTATNÍMI

A jaké vychytané doplňky volíte do svého obývacího pokoje Vy? Podělte se o své rady a zkušenosti na našem Facebooku nebo v komentářích (viz níže).