2. díl (vánoční seriál) DÁRKY PRO ŽENY, KTERÉ POTĚŠÍ.

O začínajícím předvánočním shonu jsme se již zmínili v prvním díle seriálu, nyní se ale opravdu rychle blíží nejčastější starosti spojené s Vánoci – co komu koupit? Pokud letos postrádáte fantazii nebo zkrátka nemáte čas nic vymýšlet, jsme tu pro Vás s dalšími tipy! V tomto díle se dozvíte, jaké jsou na trhu vánoční dárky pro ženy. Ať už půjde o přítelkyni, matku či babičku, nabídneme Vám řešení!

Obecně se má za to, že nakupování (nejen) vánočních dárků pro ženy je jednodušší než pro muže. Jistě, ženy jsou parádnice a kosmetiky není nikdy dost. Pokud se však opakujete rok co rok se stejným typem parfému nebo sprcháče, o originálním dárku pro ženu  nemůže být řeč. Vyzkoušejte občas i jiné možnosti.

Pro ženu a přítelkyni

Ženu jistě potěší, když od své drahé polovičky dostane něco luxusnějšího rázu s nádechem romantiky v podobě šperku. Je to sice klasika, ale neznám ženu, kterou by šperk urazil. Pokud víte, že Vaše žena upřednostňuje praktické dárky, můžete zvolit různé pomocníky do kuchyně a do domácnosti, o kterých víte, že je ocení, využije a ulehčí si díky nim práci.

Pro maminku

Na dárku pro maminku si většina z nás dává velmi záležet, samozřejmě záleží na tom, co Vaše maminka dělá a co ji baví. Vánoce bývají testem, jak dobře ji znáte, proto vybírejte pečlivě! Dává Vaše mamka přednost praktickým pomocníkům v domácnosti nebo ji více potěší něco pro odpočinek a krásu?

Pro babičku

Máte pocit, že už jste vyčerpali všechny možnosti dárků pro babičku? Co třeba babičce dopřát relax jako na dovolené? Pokud máte babičku, které alespoň trochu záleží na svém zdraví, můžete zvolit nějaký druh doplňků stravy podporujících mysl, aktivitu a celkové zdraví.

Pro sestru/kamarádku

Celkem jednoduše zní dárek pro sestru a dárek pro kamarádku, ale těch narozenin, svátků a Vánoc už bylo tolik, že nápady zkrátka docházejí. Co takhle podpořit sestru nebo kamarádku v dodržování pitného režimu a pořídit jim vlastní láhev na nápoje všeho druhu? A co by řekly na praktickou dekoraci do pokoje?

Představili jsme Vám několik možných vánočních dárků pro ženy. Při výběru se však vždy řiďte vlastnostmi a charakterem obdarovávané osoby, jedině tak můžete úspěšně vybrat originální dárek pro ženu.

Pozor, nezapomeňte obdarovat také muže! Na tipy originálních dárků pro muže se můžete těšit v dalším díle našeho vánočního seriálu! Přejeme šťastný výběr!

Řekněte nám, co si myslíte – komentujte níže!

Máte problém s nakupováním vánočních dárků pro ženy? Nakupují se Vám lépe dárky pro maminku a babičku nebo dárky pro sestru a dárky pro kamarádku? Jaký vánoční dárek volíte pro přítelkyni nebo manželku?